Monday, April 8, 2013

BERAKHIRNYA SEBUAH CINTA :"(



15.2.2013 2.30 pagi aku call kau, waitinggg ,, then kau pick up,, aku tanye gayut gan siapa tuu,, kau cakap gayut gan eka . okay eka kawan u kau ,, aku Tanya gayut ape ape kes call pakwe orang tengah pagi buta, then kau cakap saje je,, aku was was sebab aku tengok eka tu len macam . k finally eka tu da ade pakwe kay , dy member sharul jugak , abaikan itu,,, aku sebenarye geram tapi sabar , hati ni terluka tguris semua ada , tertibe kau cakap , hmm kita rehat dulu lah , kite stop dulu nty sambung balik , ya allah hati aku jiwa aku luluh dengar semua tu sayang ! maaf kerna memanggil kau sayang (aku rindu sangat L ) aku xnak puas aku cakap aku xnak , puas aku memujuk kau sayang , tapi kau tetap gan keputusan kau ,,, ya allah L stop kisah pedih ni , minggu itu raya cina , aku cuti semester kau pun cuti juga ,, balik cuti minggu tu kau langsung xpduli kan aku ,, padahal kamis jumaat tu kau layan aku cm biasa je ,,,sabtu aku tunggu kau text call xde pun , ahad aku tunggu kau call text xde pun , lastly aku jua yg selalu mengalah gn kau , call kau , aku tanye nape sayang ni ? lupe anje ke? Langsung xpeduli anje nape? Anje ade salah ape gan sayang? Kau jawab acuh x acuh ,, nada suara aku tahu kau tengah kusut , tapi aku sabar ,,, aku taye then aku nangis tapi kau makin kasar ,, hmmm aku mengalah jua gan kau ,, sabarnya aku gan kau L  allah je tahu sabarnya aku gan sikap dan sifat kau yang selalu baran yg xde kene megene gan aku tapi tempiasnya aku kene ,,, kenapa !!!!!!!  pas tu mlm text cm biasa.. aku sedih pun aku sabar < walau sedih gan cara kau ,, aku nangis sendiri ,, L aku lupekan semua tu < ya aallah betapa terseksa nya aku L pastu kau ttp gn cara kau langsung xtext x apa ,, satu malam tu kau call aku mse tu kau na g main ftsal , mse tu kau ckap2 gan aku ,, aku nak xnak je layan kau ! sebenarye merajuk gan kau, tapi kau wt xtw je ,,, dr nada suara kau aku tahu kau memang xd prasaan ,, aku sabar cuba haappykan diri ini , L xp la ,, kite girl kene banyak sabar ,,, biasa buah hati xde mood la tu ,, seminggu sepanjang cuti ary ape ntah petang dlm dua tiga ary kau msti text aku,, aie anje ,, anjee ,, aku xnak balas ,, tpi xleh lah rindu kau sangat,, aku balas ,, tapi malangnya line asik slow aje ,, hmm hp kau problem line L msj msok lmbt ,, lastly memg xberbalaslah ,,, mlm kau kua gan kawan2 kau siang pun kadang kau kua gan kawan2 kau ,, aku setia menunggu kau ,, L aku sunyi sangat …. Tengok tb pun hmm ape la sangat , sedihnya aku kau wt camtu , tapi aku sabar , allah kurniakan aku dengan kesabaran , aku buat cmni aku xnak kau bosan gan aku ,,, sebab tu aku xlekang dari hp tuk pastikan kau sentiasa happy gan aku  sayang . aku xnak kau cari lain sebab aku xpandai jaga kau , aku ingat lagi kata kata kau , kau xnak salah pilih , yaa aku xkan sia siakan semua tu sayang . sayang banyak aku berkorban jiwa tuk kau , demi setia pada kau , aku sombong gan lelaki ! sumpah aku cakap sampai kawan2 aku semua kenal dan gelarkan aku ai ai setia ,,jangan harap dy nak layan sapa sapa . kadang aku segan gan kawan kawan yang cakap gitu sebab ape ? macam la perfect sangat na meyombong . ! aku buat semua ni untuk ape ?? untuk kau !!!! sebab aku tahu permainan dunia ,, andai berkawan pasti kecundang , biarlah aku xkawan gan sesiapa sekurangnya aku belajar setia menghadapi seorang suami yang halal yang allah kurniakan pada aku !!!!!!!! dari kini kalau aku belajar setia xsalah ,,, pasti dan yakin aku mampu menjadi isteri tuk suami aku ,, isteri yang setia dan taat pada suami L tapi apa aku dapat ? aku xpernah kisah sharulfazrin kau nak kawan bape banyak perempuan pun !!!!!! aku tau kau xsuke dikongkong ,, tapi kau berkawan gan perempuan kau melayan dorang ,, yaa aku tahu sebagai kawan ,, kau cakap sebagai kawan , aku cemburu ,, tapi ade kau tahu ? kau tahu pun kau buat xtw je ,, itula kau sharul xpunyai perasaan , seorang yang penuh keeegoaan L   aku takut jika kau terlalu rapat mereka mampu merampas kau dri aku … L sejak 15feb2013 aku menangis hingga kini , setiap ary aku ditemani airmata yang setia dikelopak mata . L