Tuesday, January 15, 2013

semoga berkekalan ^__^

tiada apa yang diharapkan selain dari inginkan hubungan yang berkekalan kan ? insyaallah anje nak jage hubungan kita ni k sayang.sayang xmoo curang anje pun xmoh curang . setia cukuplah. sayang awak sangat. anje xsuke bila ade orang gosip gosip awak k sayang,, anje benci sangat . mcam xreti base pun ade dok gosip gosip kan awak. xreti base ke awak ade awek ? benci sial . nak je attack muka sekor2 . sumpahh benci sangat. gambr gambar tu semua buat anje meyampah n makin geram gan digosip gosip. btw anje sabar . xnak malukan pkwe . n buat xnampakk HAHAHA . rilex ai chill wehh . sayang jangan lebih ky. kalau lebih kaki makan dy .. HAHAHA ^^v^^  sayang kalau anje na buat benda xlogik je tunjuk penumbok kan ? HAHHA apelah sayang niii .  kene ganjing nty wt muka xtw haha <><> k selamat malam semuaaaaaa ! ioveyouuu :)

macam nak demam :"(

malam ni rasa tekak xsedap je. sayang xtw ni ai nak demam . xgtw dy lagi... petang td allik clas trus tdo, bagun je tekak cm bengkak , aduhai ntah nape,,, maybe cuaca panas hurmmmm   :(

memori indah ^__^

heyy sayang iloveyou,tiap kali bersama sayang ade je kenangan indah yang tercipta >_< cewwaah ^^v a ai seronok sangat kalau bersama sayang, ai ni suka potpet potpet .. HAHA naty dy tengok je.. segan gila huahua... pastu nanty dy ckp cuba slow slow cakap jangan laju sangat sayang xfaaham lah anje . haha segan gila kalau dy tegur . nanty rasa nak tutup je muka haha. pastu suka sangat meganjing orang ee geram betol rasa nak lempang je. malu kadang2 . kasih sayang dy xkan berganti hurmm. xna hilang dy. sayang sangat kt dy. ai manja dgn dy,time manje manje sangat.time garang rawrrrr memg jadi rimau kay ! HAHA _>>_<<_  rindu sayang sangat. rindu sangattt sayangg ish xtw na cakap cam mana lagi dah . HAHA . sebenarnya sayang anje risau sangat sayang bpaling arah dri anje. banyak kenangan kita,risau anje jadi gila kalau hilang sayang . anje risau sangat. memang orang kata jangan letak harapan yang tinggi.anje xletak harapan tapi anje terlalu sayangkn sayang. sayang xsama gan orang lain. sayang caring sangat . terimakasih bt anje happy sayang ^__^ anje xlupa kenangan indah kita k sayang. senyuman sayang yang manis tu . gelak ketawa sayang. kata kata sayang . luve youu . HAHA . muaahh :) tengah borak borak mase gan sayang sayang cakap muka kita mcm amoii . HAHA sayang ni baru tahu ? semua orang da lama perasan la sayang. cuma xnampak je. kalau tengok sudut ini lain sudut itu lain. muka anje ni berubah rubah. anje bukan putih melepak . HAHA kalau putih melepaak memang amoii kot ! HAHA perasan nak mati _><_ hihik .. k sayang geram nak lempang awak k sayang . luve youu ^^__^^ muuaahhh:)
salam selasa 9.30 malam heyyy baru pas call sayang, dy mecej cakap sayang kat dewan ade ceramah . wuuuu bosann nya haiiii ! so bbm gan bestfrenz aku aliff . kawan dri kecik ! tingtong tingtong gan dy HAHA :) dah solat tadi amik bronband diya pinjam laah ! amik lappy kak anis, lappy aku da guna semalam aduiiyai slow sangat ,, penat ahh ! _>>_<<_ banyaknya ass lahaiiii. okay sambung cter lagi ...aku happy sangat dengan cinta mati aku nii . ishhh suka dy sangat. lepas krisis ritu alhamdulilah masing masing semakin matangkan diri.. terutamanya aku ,, terlajak manja sangat sampai terlalu sensitif. sayang ai tahu ai terlalu sensitif.dy bgurau kadang2 pun aty2 aje gan ai. ai aritu bgurau kasar gan dy, pehh dy marah siot. adelah hal personal k HAHAHA... semalaman ai xdpt tido pikirkan dy, bnda kecik tapi ai cukup trauma ! kadangkan ai jeles lah tengok dy tu rapat gan perempuan issh ai xsuke xsuke !!! tapi tu suma ai xmampu buat pape pun tauuu. diam jela.. dulu asal jeles je ai mengadu,tapi sekarang ai diam je. ee xnak gadu pape. ai terlalu trauma gan kejadian tuu . ishh ta mampu nak lupa  !! )_( semalam xmcej sebb sayang xd kredit. BIS dy xon sebb duit xde,,yela mula masuk sem ni duit kopakk aje lah.ai pun aduhaii kopak je ni.. sayang belajar rajin rajin k sayang >_< jangan nakal nakal jangan malas malas _>_<_ sayang baby sangat kayy ^__^  anje arap sayang happy gan anje selalu k,, anje usaha untuk buat sayang happy setiap saat,walaupun anje hanya awek sayang.kalau boleh nak jadi isteri sayang ? HAHA kalau boleh,if xboleh xpe la. sayang pergi cari lain kay ? itu kan hak sayang >.<  anje xpernah tepikir na curang pun. sebab xtw na cakap lah, xde feel nak bercinta lagi , takut kecewe. lagipun hati n perasaan ni tertutup tuk orang lain. tapi kalau allah buka hati ai tuk orang lain itu ketetntuan dy, cuma sekarang ai da masuk 20 . fikiran pun jadi semkin matang kan. hati pun xde rasa na seronok dah pkir kerjaya je sbnrye n cukup buah hati sorang ni >__< hihi :) iloveyouu :)

Monday, January 14, 2013

selamat malam :)

heyy nak cter banyak lagi . tapi terkejar kejar na assigment ni berlambak sangat hurmm >.< nanti ai sambung lagi k ! insyallah abes study ni nak bukak butik ! ceewahhhh ^^V^^ HAHA . malam ni gajuk gan sayang sebab sebok nak kemas bilik sangat kan, anje call nak mcm tu kan, tape padamuka awak ea syang >.< ! abes study ni nak kerja tapi sharul cakap xya keje , sebab nati keje nanti ai nakal ? HAHA ingat lagi kata kata sayang mase tuu ^_^ tak bagi awek dy kerja . >.< HAHA gudnite sayang luve youu :) semoga mimpi indah cinta mati :)

tahun baru ^_^

ini sayang bagi untuk new year :)
iloveyou n thank you cinta mati :)
okay okay  ... tahun baru ni ai celeb with my luve baby :) hehew siapa  baby ai tuuu ? k mr shazrin lahh ! heheww . celeb dekat dataran tanjung emas muar :) lepak dengan sayang dan kawan kawan dy .. okay lepas tuu nampak orang xsepatutnya,, xtw la dy perasaan kitorang or tak kan ? lepak sampai aduhh rabak mata huhuww lepak sampai kol 3 kot rasanya , sayang drive kete laju laju . hihi ^^v^^ dy bawak ai pusing pusing . dah expert drive kata kan HAHA ^^-^^ masa drive kete ai aritu takut takut lagi. HAHA . skang da berani gila wahhh >.< kagum dengan sayang ai :) huhu okay seronok dapat celeb new year dengan cinta mati ai tu :) thankss sayang . thanks buat anje gembira . teringat kisah gadoh kita tu buat anje rasa nak nagis je. rindu sangat dekat sayang kan? hihii .. kawan kawan sayang pon sporting HAHA . sayang pulak sekarang makin mantol aje kan ? >.<  .. HAHA geram mcm nak gigit aje ngeee >.< happy dapat tengok sayang senyum je .. macam2 gelagat sayang kn mase tu. kalau xsebab kita gadoh kita xkan new year bersama kan? hurmm sayang awak sayang :) malam tu dataran ramai sangat orang . lepak kat padang je kan.. bunga api xde punnn. ingat nak celeb kat melaka tapi xjadi HAHA. kesian anje kan? nak tengok bunga api HAHA .. xp lah asal dapat tengok sayang pun cukup bahagia :) anje tengok sayang mcm berisi sikit HAHA . tapi ni da start sem dua ni mesti kering balik , HAHA sebab penat kan ?? sian sayang anje nii ^^vv^^ jaga diri kayy sayang :) seronok dapat lepak gan sayang xlupa kenangan tuuu :) kita suka g shopingg gan sayang HAHA . sayang kita ni cerewet gila tau tak . kalau nak beli baju kene test duluuu .. aduiii ai xsuke test2 nii.. tapi kalau shoping gan dy sah sah kene test ! so test je la , HAHAH ... dy xcrewet sangat gan stail ai . tapi ai cerwet gan gaya dy . euuwww ai xsuke dy ikut gaya KL tu ke ape ke ? eee pliss lah. dy tahu ai xsuke gaya megrut so dy xkan pakai depan  ai .. HAHA .. ingat k sayang !! hehew :) lagi satu anje geram sangat gan sayang skang ni ,, kuat sangat merokok kan ? ishh anje benci la tgok. bila anje mebebel pandai buang rokok xabis da buang . poyoo namanya haha. tapi time dy nak sedutt pehh selamba tikus je dy sendut depan ai.. lemas kekadang gan asap rokok . hurmm xsayang nyawa la kot ? geram sangat ishh, arap sayang stop merokok k sayang ? terimakasih ea sayang anje sayang kat shazrin sangat :) hihi ^^vv^^  hadiah tahun baru ni dapat bear :) huhuww terimakasih cinta mati ku :) tahun 2013 ni dah 5tahun kita berkawan kan ? caple je baru nak masok 4tahun . isyallah ade jodoh ye sayang . saya tak sanggup hilang awak serius . saya terlalu sayangkan awak . cinta saya tuk awak sorang je k :)

alhamdulilah :)

haiiii haii kini im new ! kini ai dah berhijab . no free hair lagi no more okay ! sayang cakap janji dengan dy walaupun apa terjadi janji jangan pernah bukak tudung lagi. dy sebenarnya risau ai frust ai akan ulang balik perangai lama ai . humm sayang jangan risau k , ai xkan buat macam tu . demi sayang walau kite akan berkawan suatu hari nanti. ai nak tengok sayang bahagia sangat . bulan 10 aritu ai berhijab,  ai rasa seronok . alhamdulilah :) dy pun suka ai berhijab, sbnrye dari duluu duluu lagi dy suruh berhijab.. tapi hurmmm ai ni degil cakap ayah umi pun ai xendah ? ishhh ape lah. insyallah pimpim ai tu mencipta diri ini okay :) walaupun bertudung kita stiil boleh bergaya kan walau apa jua gaya cuma bersopan aje k ? :) ai teringin nak pakai selendang macam artis artis pakai tapii muka ai xsesuai lah ishhh.. bukan xsesuai ape cuma ai xsuke longar longar adess ! heheheww :) rindu sangat kat sayang. jumpe dy pakai tudung pun dy senyum je.. HAHAHA abes tu selama ni jumpe dy xsenyum? HAHA apelah ai ni kan?? mestilah senyum jumpa buah hati dy :) buah hati tercinta semoga hingga dunia akhirat isyaallah :) sayang anje nak sayang tahu anje sayang sangat kat sayang k ? jangan sapa sapa amik sayang dalam hidup anje k? anje xnak ! anje cuma nak sayang sorang je... :) iloveyou :))
last ai update blog bulan 10 . pas tu da malas nak layan lagi, busy sangat . tade masa k . bulan 11 iaitu NOVEMBER , ya allah bulan ni ai nak carik pasal je gan sayang ai tu,, ai jeleous ta tentu pasal,ai jelous xdpt kua gan dy jalan gan dy.jelous gan member2 dy .. asik na moody je keje gan sayang, dy layan kan je awek dy,, dy tu yg gade2 patutnya kalau dipujuk xde r ai na gajuk sangat, tapi dy alalaalaaaaa da kenal sangat xreti pujuk h\HAHAHA --...-- tapi bulan 11 ni memang dingin sangat , dah la burday sayang. nasib mase burday tu xdingin gan sayang.mood elok je sebab dy balik muar rasanya lah, so dy xduduk u so xmrayap gan kwan2 dy, xde r jelous sangat. ai suka bila dy duduk rumah . HAHAHA :) bulan 11 ni ai asek gajuk dy pujuk pujuk .. ingat kan da berakhir dingin ni,, masok bulan 12 iaitu bulan akhir 2012,, hurmmm ai ingat lagi tarikh tu 15.12.2012 .. ya allah tarikh ni bermakna untuk ai. sebab percintaan ai dgn dy hampir musnah.ni bukan sebab curang okay. tade kene megene gan curang. hurmm nak cter kt sini?rasanya xperlu sebab nanti ade yang sebok !!!!! hal ini berlanjutan seminggu lamanya . ai sakit , sebab xmakan xminum asik pikirkan dy. ai bukan nak semua tu, cuma ai tertekan dan xmampu tuk makan serta minum, ahad u ai terus demam !! tapi ai gan dy terus jauh jauh dan jauh, walaupun mecej tapi xmesra ,hurmm xtw nak cter lah, malas na cter naty ade yg betpuk tangan especialy yg bernama EX . HAHAHAHAHAHA  --..-- okay okay , seminggu lamanya dingin. ai hampir putus asa,tapi semngat yang kak aisyah bagi dan aliff bagi ai teruskan semangat ! terimaksih kawan :) seminggu sayang kembali normal,,, dy dah xkusut,,, alhamdulilah. sumpah ai cakap ai terlalu trauma sangat dengan kejadian ni ... sampai bile bile ai ingat semua ni ... ya allah panjang lagi rupanya jodoh kami. ai pesan pada diri ai , ai kene banyak sabar ai kene banyak berkorban, ai terlalu sayangkan dy<\,benda yg jadi mcm tu pun sminggu teman airmata , kalau putus selamanya nanti selamanya ke ai nak teman airmata ??? ya allah jangan kau lemahkan aku dengan cara begini... reader ai sygkan dy,,, ai dekatkan diri dengan allah... mungkin dulu ai lalai dengan semua ni.. ai xmampu bayaangkan kalau ai hilang dy,, ya allah risau kalau ai menangis je keje, benda yang seminggu pun kawan kawan da risau tengok ai, apentah lagi kalau benda yang ai xnak terjadi ? hurmmm ya allah jika dy bukan jodohku, kau tabahkan aty ini sekuatnya . aku xnak bergenang airmata ya allah . dy dah macam family ai , kasih sayang dy xmungkin berganti , sifat dan sikapnya . sumpah terlalu sayangkan dy :) ai tahu dy xkan buat ape yang ai xsuke :) sayang jangan nakal k sayang ! luve you ;)

salam semua :)

haiii haiii >.< pembaca setia ai yang mesti lama tunggu ai nak update blog kan? wuuu terutamanya yang suka stalk blog ai > haii stalker jangan lah ingat ai xtahu awak suka stalk blog ai kan? jangan tipu then ai bole detect sapa ? ofcourse,,, suka awak lah nak tahu perkembangan hidup ai sangat kan? nahhh ambikk bace puas puas ai tak kisah !! lama berbulan ai xupdate blog ni ? banyak sangat cerita ai nak kongsi dengan u all ? but ai kene pikir dulu tau, sbelum nak kongsi dalam blog ni .. coz yang bernama ex suka stalk stalk takisa ex ai or ex sapa pun ... ta kesa lah malas amikk tahu ! cerita banyak happy dan ada juga cerita sedih :) tu nanti jap lagi kat post lagi satu kita cter k ! ai buat masa ni da masuk semester baru, SEM AKHIR FASHION DESIGNER . okay sem akhir ni banyak gile cabaran silap silap student fashion kene buat fashion show hurmm rasanya macam nak gila kalau kene semester ni< ishh mesti kene lah ! isyallah ai mampu bawak k! doa tau doa tau !! :) korang sihat tak ? ai sihat sangat cuma ai bpe bulan lepas xsihat sebab badan pun makin susut,pergi check tapi leceh doc tu,nak amik darah pergi xkene hari..bile pergi hari septutnya masa pulak silap.. ahh malas nak layan da la cuti mix sem je masa tu ,, malas layan so ai xbt check sampai skang. hurmm xtw sakit ape . bia lah , insyallah xd pape. hurmm :)  2012 banyak kenangan indah yg cukup terindah buat ai.  sampai mati ai xkan lupa kenangan tu . :) jom sambung crta :)